Frica de relație , teama de a o lua de la început sau neîncredere ???






   Astăzi prin jurul meu au fost vehiculate tot mai des cuvintele : " relație " "teama" "teama de o relație în sine" , asa ca am hotărât sa iau atitudine sa dezbat un pic subiectul acesta destul de interesant (sa zicem asa...) .

    Într-o relație majoritatea suntem implicați (mai mult sau mai putin) , dar cum îți dai seama ca este într-adevăr ceea ce cauți și dacă este ok ca și relație , te complaci în ea de dragul de a o avea sau chiar crezi în izbândă , în happy end-ul ei ???
   Multi bărbați (nu zic , ca femeile sunt mai prejos Doamne Ferește ) sunt într-o relație , dar le place sa flirteze si cu alte femei (cum ar zice "ciorba , ciorba , dar mai trebuie și o friptura" ) , însă încep în a se îndrăgosti și de "friptura" atunci uita "persoana" care le sta într-o mai mica sau mai mare măsură  alături ! 
  Ca sa agate "friptura" aplica metoda clasica : " nu ma înțeleg cu nevasta/iubita , de mult nu mai este nimic intre noi , stau cu ea pentru ca nu am avut tăria sa fac pasul și sa plec !!!" și "friptura" crede sau nu clasica vrajeala și "pica"  în "năvod" , dar de ce se întâmplă aceste chestii ??? 
  Daca începi o relație cu acel bărbat , ce te face sa crezi ca nu o sa pățești și tu la fel , ca de a făcut-o si alta data , clar o sa o mai facă și cu tine (de năravul din fire nu are lecuire ) ...... 
  Dar eternul DAR , dacă nu o sa se întâmple același lucru și cu tine , lucrurile sa evolueze frumos si sublim fără întreruperi (decât cele pentru "împăcarea e mult mai frumoasa") ?
    Cum poți acorda încredere unei relații care începe prin sfârșitul altei relații ?





xoxo Jolly 
  

Comentarii