Despre suflete pereche !!!



”Sufletul pereche este acela care te face să simţi că trăieşti”
„Se spune ca sufletele pereche au trait candva o iubire atat de puternica intr-una din vietile anterioare, incat se intalnesc si in actuala viata, ia
r iubirea lor este la fel de profunda si intensa si reprezinta o continuare a dragostei de atunci.

Sufletele pereche sunt acele fiinte care de-a lungul mai multor vieti si-au creat o karma pozitiva si li se mai da o sansa de a se intilni in aceasta viata, pentru a se ajuta reciproc, pentru a lucra la un proiect comun.

Sufletele pereche se intalnesc de regula intr-un moment de ratacire, cand ambele cauta vindecare.

Asadar, intotdeauna sufletul pereche va aparea la momentul si la locul potrivit!

In momentul in care va cunoasteti, aveti un puternic sentiment de familiaritate, ca si cum v-ati cunoaste de o viata. Instantaneu, se instaleaza o conexiune profunda, inexplicabila, ce transcede atractia fizica, iar semnalele ca veti forma un cuplu sunt tot mai mari.


Iata care sunt “semnele” care iti pot arata ca te-ai intalnit cu adevaratul tau suflet pereche:
1. Tot mai multe lucruri in comun va aduc impreuna.
2. Va sincronizati in situatii, minute sau cuvinte.
3. Tot felul de intalniri separate va au in decor pe voi care prin intermediul altora va tot intalniti.
4. Desi evitati, nu puteti controla si relatia voastra se leaga.
5. In apropierea sufletului pereche, puteti fi voi insiva, va puteti manifesta, va simtiti liberi.
6. Sufletul pereche reuseste totdeauna sa va faca mai buni.
7. Chiar daca esti mandru si orgolios, in compania sufletului pereche aceasta atitudine de mandrie si superioritate este inlocuita prin umilinta si intelegere neconditionata.
8. Exista lucruri pe care le stiti unul despre altul fara a le putea da o explicatie logica. Ai senzatia ca poate vedea si intelege anumite aspecte legate de tine pe care tu insati nu ti le poti explica.
9. Sentimentul de rusine sau jena este inexistent in momentul in care faceti dragoste pentru prima data. Mirosul trupului celui iubit iti pare familiar.
10. “Simti” in mod explicabil cand celalalt are necazuri sau este in pericol.
11. Conversatiile dintre voi “curg”. Dar, chiar si atunci cand taceti amandoi, simtiti o placuta senzatie de confort. Nu simtiti nevoia de a umple spatiul intre voi prin cuvinte goale sau sporovaieli.
12.Trecutul vostru prezinta anumite asemanari. Se poate sa purtati aceleasi “poveri” emotionale, sa fi suferit in aceeasi masura in trecut sau sa aveti rani emotionale similare.
13.Bucuria pe care o simti cand iti imbratisezi sufletul pereche este divina.
14. Sufletul pereche este acela care te face să simţi că trăieşti.”

In Astrologie (pt cunoscatori): tranzitele lui Jupiter, Saturn sau Nodul Nord peste axa Vertex – Antivertex poate indica intalnirea cu un suflet pereche.
Pentru a determina cu aproximatie si zilele in care putem intalni un potential suflet pereche se poate lua ia in considerare si tranzitul Soarelui sau al planetei Venus peste aceeasi axa Vertex – Antivertex sau momentele de Luna Plina si Luna Noua. (Ex: Jupiter in tranzit conjunctie Vertex si Venus conjunctie Antivertex)

Din studiile mele (din harta mea dar si din alte harti natale), pe astfel de aspecte are loc clar o intalnire karmica.
Am spus poate indica un suflet pereche pentru ca nu este o certitudine (exista mai multe aspecte de analizat, ex. in sinastria sau in tema compusa a celor 2 persoane), dar in orice caz este vorba de o intalnire cu un suflet ce va avea un impact emotional puternic asupra noastra.

Poate fi o regasire karmica care ulterior se va dovedi una negativa sau toxica, insa profund transformatoare prin suferinta sau poate fi o regasire karmica pozitiva, armonioasa care ne va vindeca si ne va ajuta vizibil sa „inflorim”. 




Preluare Astrolog Laura Hagiu 


xoxo Jolly 

Comentarii

Unknown a spus…
interesant....